Skip to main content

Tjänster

Vi förmedlar inte bara armbandsuren, vi bistår även med bl.a. service, äkthetskontroll och tillbehör.

VI KÖPER DIN ROLEX

Kontakta oss för närmare information!

Våra Tjänster

Vi säljer

Vår specialitet är exklusiva armbandsur från Rolex. Vårt fokus ligger på helt nya och oanvända ur. Den största delen av verksamheten fokuserar dock på bättre begagnade ur till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi polerar

Vill du att din klocka ska få sig ett ordentligt lyft? En polering tar bort ytliga repor, skavanker, och ger tillbaka klockan sin glans igen. För minsta möjliga slitage utförs arbetet för hand, utan att använda maskiner.

Vi köper/byter/förmedlar

Är du trött på din klocka och känner att du vill byta ut den på ett smidigt och säkert sätt? Kontakta oss – vi kan ta din begagnade klocka i inbyte eller som delbetalning för den klocka du är intresserad av. Vi köper även in eller förmedlar din Rolex.

Vi kontrollerar äkthet

Om du har frågor om äktheten på en klocka så måste vi ha in klockan för att kontrollera den, detta sker mot en debitering. Vi kan inte kontrollera en klocka utifrån bilder och beskrivningar via mail.
Du skickar klockan till oss i Luleå för en besiktning, och sedan utfärdas ett äktshetsbevis om klockan går igenom kontrollen. En besiktning tar 2-5 dagar att genomföra.

Vi finansierar

Genom vårt samarbete med Wasa Kredit, får du möjlighet att dela upp din betalning. Delbetalning är enkelt och förmånligt för dig som kund och du väljer själv hur många månader du önskar att delbetala ditt köp med.

ANSÖK OM RÄNTEFRI DELBETALNING HÄR (Max 100 000,-)
ANSÖK OM PRIVATLÅN HÄR (Max 350 000,-)

Vi utför service

Våran urmakare är en av Sveriges bästa i sin klass. Vi servar din Rolex oavsett modell och ålder. Då priser varierar från modell, så behöver vi kompletterande information från dig. Med våran service kan du förvänta dig samma utförande, men till ett billigare pris än genom din Rolex återförsäljare.

🇸🇪